Reality-TV for studenter

Trondheim har sin egen student-TV, og andre byer vil gjerne følge etter. De mangler bare programidéer. Her er noen forslag.

Auditoriet: Hundre deltakere sperres inne i et auditorium. I hundre dager må de høre på forelesninger i anvendt lingvistikk uten air-condition. Den som kan hjelpe foreleseren med å få mikrofonen til å virke uten at lyset slukker eller over-head skjermen ruller opp igjen vinner en valgfri karriere fra Karrieresenteret.

Eksamen: To hundre deltakere sperres inne i en gymsal i åtte timer. Den som skriver fortest på ark med tusjpenn vinner en tur på do med en valgfri pensjonist.

Hybelen: Ti deltakere sperres inne i en hybelgang på en studentby. Der skal de bo i tre år mens de lar være å stjele hverandres bestikk, tømmer fellessøppelet minst en gang og lukker verandadøra før kjøkkenet blir fullt av måker. Den som blir igjen til slutt vinner de tomme ølboksene på verandaen.

Lånekassa: Åtti tusen deltakere får et skjema. Den som fyller det ut riktig vinner, og får både studielån og stipend hvis hun ikke har jobbet i mer enn tre timer per år og aldri har greid å spare.

Middagskøen: Femti deltakere står i kø i to timer mens de gjetter om det er nudler med ris eller pølsemarinerte seipanetter til middag. Den som ikke spiser opp restene av gårsdagens kalkunpannekaker på gulvet, vinner middagen fra en valgfri dato i matsøppelet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Temaartikkel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s